7/01/2016

How to wear OVERSIZED t-shirt

Zdroj: Pinterest

Vidíte to ve všech módních časopisech, ve většině filmů a snad na každém módním blogu. Oversized trička a ne jenom trička ale celkově oversized oblečení se dostalo do povědomí snad už každému, kdo se alespoň trochu zajímá o módu.
Oversized triko je pohodlné, je módní a velice univerzální. Z ležérního každodeního outfitu můžete mžikem udělat večerní společenský outfit. Stačí výměna bot, zastrčení trika do kalhot (popřípadě do sukně) nebo přidání většího, třpitivého náhrdelníku či jiného šperku. Výhodou je. že i obyčejným kalhotám s teniskami dodá oversized tričko jakýsi stylový nádech. Rozhodně je to mnohem efektivnější než když si k tomu oblečete obyčejné tílko. Navíc jak už jsem nakousla, s maxi tričkem se dá hodně pracovat a tudíž můžete neuvěřitelně lehce přetvořit svůj outfit a celkový dojem, kterým působíte. Osobně bych ho na 100% zahrnula mezi MUST HAVE ve skříni. 


Zdroj: Pinterest 

Asi nejklasičtější kombinací je oversized tričko a džíny (nebo kraťasy). Můžete ho nosit jednoduše přes džíny, aby vám sahalo až pod zadek (klidně i níž) ale v takovém případě bych k outfitu zvolila vysoké podpatky aby se vám opticky nezkracovaly nohy. Jednoduchým trikem je zastrčení dolního okraje trička za džíny (ať už tričko zastrčíte do kalhot úplně nebo zastrčíte jenom přední okraj), čímž se vám odhalí zapínání džín. viz. obrázky
Úplně nejlepší je ale zkombinovat oversized tričko s boyfriend džínami a vysokými podpatky, teniskami nebo slip-ony. To je aktuálně nejstylovější a nejležérnější kombinace.

Zdroj: Pinterest

Já například hodně často řeším, co si vzít za tričko nebo halenku k sukni. Nelíbí se mi ta nudná kombinace, sukně a zastrčené upnuté tílko, a tak vždycky sáhnu po jedné z mých volnějších halenek, které nakonec stejně působí, na můj názor, až moc společensky. Zastrčené oversized triko je proto naprosto dokonalým řešením, protože outfit je potom ležérní a můžete si k němu nazout třeba i tenisky. 
U upnuté sukně můžete použít stejný trik jako u džín, nechat tričko volně přes anebo zastrčit přední dolní okraj trička za sukni.

Zdroj: Pinterest

Další možností, jak si obzvláštnit outfit, je udělat na dolní polovině trička uzel.

Zdroj: Pinterest


Je tady poslední a pro mě nejoblíbenější způsob (zvláště na léto), jak nosit oversized tričko. Je to vlastně i nejjednoduší a nejpohodlnější. Pokud je tričko delší (klidně až pod kolena), vemte si ho místo šatů. Tenhle způsob nejvíce využívám na dovolené, kdy si tričko obleču přes plavky a můžu jít klidně na pláž. Většinou to tedy ještě doplním kloboukem a plážovou taškou. Působí to nenuceně, ležérně ale pořád stylově. Skvělé na tom je, že jakmile vyměníte gladiátorky za podpatky a přidáte pár doplňků, rázem se z plážového outfitu stává outfit, ve kterém si můžete večer vyrazit s přáteli do města. 
Outfit můžete doladit i košilí, kterou si zavážete kolem pasu.

Zdroj: Pinterest



Žádné komentáře:

Okomentovat